• čet. nov 26th, 2020

Radio INAT – KUPUJTE DITINE PROIZVODE- KUPUJTE DOMAĆE !

ByWorld Inat

feb 22, 2017

Fabrika deterženata Dita Tuzla je ovih dana opet na “udaru” onih kojima nije stalo ni do čega i kojima su samo lični interesi “šablon” po kome žive, a sve ostalo nebitno pa tako i podrđka domaćem, al hvala Bogu ima ljudi kojima je stalo.

“Potražite nas na policama, naše detrdžente Arix tenzo, Idu, čuveni 3-de… Mi još nemamo novca da se reklamiramo.”, rečenica je šefice Službe kontrole kvaliteta Jasminke Delić, koja je svojom izjavom privukla pažnju javnosti. |

Ekipa Tuzlanski.ba je odmah reagovala u vidu pravih patriota, onda kada je najpotrebnije DITI koja je postala simbol našeg grada i otpora. Okupila je ekipu glumaca na čelu sa Mirzom Ćatibušićem i snimila besplatnu reklamu za SIMBOL GARADA TUZLE !

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=09jGse9zcYo&w=560&h=315]

Patrioti u sastavu Mirza Ćatibušić, Emir Bašić, Dario Matić, Tarik Dahić, Vedran Živković je dobrovoljno radila na realizaciji odlične reklame za DITU želeći da i na obvaj način da doprinos DOMAĆEM u odnosu na sve drugo.

Ovaj primjer podrške Tuzlanski.ba trebaju da slijede svi ostali mediji u BiH od najmanjeg do najvećeg jer svaka reklama je dobro došla. Tuzlanski.ba je osvjetlao svoj “obraz”,a da vidimo kako će i u kojoj mjeri ostali reagovati. Mi se naravno kao radio Inat BiH odmah priključujemo ovoj akciji.

Radio Inat BiH

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *