• čet. dec 3rd, 2020

Apel savudrijskih ribara

ByWorld Inat

nov 26, 2019

U našu redakciju stigao je apel savudrijskih ribara vezan uz problematiku lučke infrastrukture u Savudriji kojeg u nastavku prikazujemo u cijelosti:

„Mi, višegodišnji korisnici vezova Savudrijske luke više od dva desetljeća, sa strepnjom dočekujemo svako nevrijeme i s velikom pažnjom obavljamo radnje ulaska i izlaska iz Savudrijske luke zbog neprimjerene lučke infrastrukture.

Tražimo od Vas da uredite zapadnu stranu ulaza Savudrijske luke u cilju povećanja sigurnosti ulaska i izlaska iz nje. Također, u cilju povećanja sigurnosti plovila na vez tražimo da izgradite lukobran.

U očekivanju razumijevanja problema sa stanjem lučke infrastrukture u Savudrijskoj luci i pozitivnog rješenja, srdačno Vas pozdravljamo.

 

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Pinna nobilis

Danilo Latin, Predsjednik

 

 

Na znanje:

1. Grad Umag – Umago, n/r gradonačelnika g. Vilia Bassanesea i predsjednika Gradskog vijeća g. Jurice Šiljega.

2. Istarska županija, n/r župana g. Fabrizia Radina, predsjednika Skupštine Istarske županije g. Valtera Drandića i pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu g. Ezia Pinzana.

3. Ministarstvo poljoprivrede, n/r Ministrice gđe. Marije Vučković i pomoćnika ministrice g. Anti Mišuri.

4. Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, n/r ministra g. Olega Butkovića i državnog tajnika za infrastrukturu g. Tomislava Mihotića. „

R.B.

Izvor: www.nasabujstina.com 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *