• sri. dec 2nd, 2020

Predstavnici nogometnih klubova u posjeti gradonačelniku Tuzle

ByWorld Inat

nov 26, 2019
Danas, 26.11.2019. godine, gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović, sa saradnicima, susreo se u Gradskoj upravi sa predstavnicima nogometnih klubova koji djeluju u okviru Gradskog nogometnog saveza.

Na sastanku su predstavnici nogometnih klubova upoznali gradonačelnika sa dosadašnjim aktivnostima i planovima za narednu godinu, kao i sa nekim od problema sa kojima se susreću u svom radu.

Tokom sastanka, posebna pažnja je posvećena načinu finansiranja klubova udruženih u Gradski nogometni savez, te planiranim aktivnostima u 2020. godini. Prisutni predstavnici klubova su izrazili zadovoljstvo nivoom i načinom podrške koje Grad Tuzla i gradonačelnik obezbjeđuju za njihove aktivnosti, te istakli dobru saradnju koju imaju sa nadležnom Službom za sport, kulturu, mlade i socijalnu zaštitu.

Gradonačelnik je predstavnicima klubova zahvalio i čestitao na svim provedenim i planiranim aktivnostima, te potvrdio da će Grad Tuzla i u narednom periodu, u skladu sa mogućnostima, podržavati projekte koji doprinose razvoju i popularizaciji sporta.

Sastanku su prisustvovali predstavnici i članovi NK Mramor, MNK Bosna Kompred, ŽN/FK Sloboda, FK Proleter-Slavinovići, OFK Tuzla, FK Partizan-Kiseljak, FK Mladost-Solina, FK Mladost-Gornja Tuzla, FK Radnik-Lipnica i predstavnici FK Pasci.

(tuzlarije.net – Grad Tuzla)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *