• sri. dec 2nd, 2020

Odlične vijesti za istarski turizam

ByWorld Inat

dec 2, 2019

Istra godinama prednjači po pitanju turizma, a dobre najave pristižu sa stranih tržišta i za 2020. , a posljednji u nizu iznimnih uspjeha koji svjedoče o jačanju reputacije i prepoznatljivosti naše destinacije na svjetskim tržištima dolazi od strane pionirskog internetskog portala i tražilice Yahoo!.

Naime, Yahooo je uvrstio Istru među 12 najboljih destinacija koje preporučuje za putovanja u 2020. godini.

Dvanaest odabranih odredišta, po pisanju portala Yahoo!, nudi veću vrijednost za novac i priliku za širenje vidika uz naglasak da predstavljaju odličnu alternativu mjestima poput Majorce i Marbelle u Španjolskoj, u koje Britanci tradicionalno rado putuju.

U članku pod naslovom “Vrhunske destinacije za odmor 2020: 12 najboljih mjesta za putovanja iduće godine” urednica Francesca Specter predstavlja Istru kao srcoliki poluotok na sjeverozapadu Hrvatske. Opisuje je kao mjesto lišeno gužvi, s dugom obalom i šljunčanim plažama, a za ilustraciju je odabrala atraktivnu fotografiju Rovinja, snimljenu iz zraka.

Na popisu su i engleska pokrajina Kent, portugalska pokrajina Algarve i Asturija na sjeveru Španjolske, a iza našeg poluotoka slijede Kanarski otoci, južna Goa, čileanski Lake District, šrilanski Kalkudah Beach, Fort Cochin u Indiji i Nicoya u Kostariki te francuski Arles i grčki Peloponez.

Izvor:www.nasabujstina.com   /www.novac.jutarnji.hr/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *