• ned. nov 29th, 2020

MAJA LONČAREVIĆ KRALJICA HRVATSKE! Završava srednju školu, cijeni kuharstvo i želi otvoriti restoran

ByWorld Inat

dec 6, 2019

U rovinjskom hotelu Lone, u četvrtak navečer održan je izbor za Kraljicu Hrvatske.

Najdugovječnijem izboru ljepote u Hrvatskoj prisustvovala su mnogobrojna poznata lica, bivše misice, kraljice, poneki političar, predstavnici Rovinja kao grada domaćina i oni koji jednostavno vole popratiti stilske događaje.

Kao voditelji, pozornicom su dominirali Jelena Lešić i Mario Sedmak, a goste su zabavljali i Goran Karan, Antea Hrelja te plesna skupina Megablast.

Među dvanaest natjecateljica, timski uigranih djevojaka, a među raznim titulama princeze, simpatičnosti, medija i drugih, onu najbitniju- titulu Kraljice Hrvatske odnijela je Maja Lončarević.

Devetnaestogodišnjakinja, ujedno i srednjoškolka, tituli se uopće nije nadala pa nije ni brinula koje obveze ona donosi, no sada s krunom na glaviu, priznaje, odgovorno će prezentirati Hrvatsku u svijetu i opravdati povjerenje i glasove kojoe je dobila od raznolikog žirija.

78390579_796977994082703_5133661966664990720_n.jpg

U njemu su pak, između ostalih sjedili i kralj estetske kirurgije, Siniša Glumičić, rovinjska vizažistica Tamara Flego, direktorica rovinjske Turističke zajednice kao predsjenica žirija, ali i vlasnik Rovinj FM-a, Igor Franković kojeg je Maja izvukla za pitanje.

Upravo je ono bilo iz domene sporta što je prigodno obzirom da je Franković, kao bivši košarkaš, aktualni predsjednik KK Rovinj, ali i odnedavni predsjednik Košarkaškog saveza Istarske županije.

Maja Lončarević je na posljednjoj godini Ugostiteljsko turističkog sveučilišta u Zagrebu, a potom planira upisatiu menadžmet u Opatiji.

Screenshot_18.png

Velika je ljubiteljica kuharstva pa bi u budućnosti voljela otvoriti školu takvoga tipa i restoran, kaže. Ipak, u ovom trenutku, dok joj je kruna na glavi, Maja sve obveze i planove stavlja na čekanje jer cilj joj je samo jedan- postati Kraljica svijeta.

Izvor: www.istrain.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *