• pet. dec 4th, 2020

Marina Posavec iz Novigrada svoju veliku strast pretvorila u biznis

ByWorld Inat

dec 7, 2019

Za manje od mjesec dana očekuje nas Božić koji donosi mnoge radosti, ali i puno stresa posebice po odabiru i kupnje ukrasa, te poklona za najbližnje i poslovne partnere.

To nas je potaklo da posjetimo Novigrađanku Marinu Posavec, koja je pokrenula vrlo zanimljivu proizvodnju i prodaju artikala, koji svima nama trebaju, a posebice u ovom predblagdanskom razdoblju.

 

O kakvom pothvatu je riječ? Što nudiš tržištu?

– Izrađujem rukotvorine od raznih prirodnih i umjetnih materijala. Kreiram razne božićne aranžmane, posude od cementa, pladnjeve i sl. , a ujedno slikam na platnu. Pri tome, pretežito koristim materijale s našeg područja (drvo, školjke, loze…), a ostale materijale kupujem.

Koliko dugo se baviš tim poslom?

– Od kada znam za sebe crtam, slikam, šivam i lijepim. Često sam svoje kreacije objavljivala na svom Facebook profilu, pa su me ljudi znali pitati gdje to mogu kupiti. Uslijedilo je nagovaranje od strane moga muža, te sam u konačnici odlučila, tu svoju ljubav komercijalizirati i otvorila obrt početkom ovoga mjeseca.

Kome su namijenjeni tvoji proizvodi?

– Ono što izrađujem je pretežito vezano za ukrašavanje domova i poslovnih prostora (ureda, vetrina, ugostiteljskih objekata i sl.). No, primjena može biti mnogo šira. Nudim originalna rješenja za sve one koji žele poklonom iskazati posebnu pažnju poslovnom partneru, klijentu, bračnom drugu, prijatelju ili obitelji povodom rođendana, godišnjica, kraja poslovne godine ili nadolazećih blagdanskih praznika.

Koliko smo shvatili ti osmišljavaš idejno rješenje. A što ukoliko netko ima ideju, da li postoji mogućnost da tu istu ti realiziraš?

– Volim sama osmišljavati i kreirati. No, isto tako uživam kada mi netko dođe s nekom idejom, jer za mene to predstavlja izazov kojeg volim realizirati. Isto tako, pozivam one koji ne znaju što točno žele, da mi se obrate, pa ćemo zajedno, ovisno o prigodi osmisliti idealno rješenje za poklon, dekoraciju ili sl. Postoji i varijanta da netko donese vlastiti ili tuđi proizvod kao što su ulje, vino i sl.,pa ja to dodatno obogatim prigodnim ukrasima.

Ukoliko bi netko  htio samo malo razgledati tvoje rukotvorine, što treba učiniti?

– Svakako me može kontaktirati i doći, te bez ikakve obaveze vidjeti što imam u ponudi.

Što ukoliko netko zna točno što želi, ali mu je Novigrad daleko? Da li postoji mogućnost dostave?

– Naravno. Putem dostavne službe možemo izvršiti isporuku diljem cijeloga Svijeta.

Pretpostavljamo da najviše narudžbi u narednom razdoblju ćeš zaprimati po pitanju božićnih ukrasa i poklona. Kada je najbolje naručiti ili doći kupiti nešto od navedenog?

– Čim prije, budući da mi ne posjedujemo mehanizaciju koja serijski proizvodi tisuće artikala dnevno. Svakoj mojoj rukotvorini, volim posvetiti vrijeme i ljubav, kako bi ispala unikatna i lijepa. Stoga, u narednom razdoblju će se narudžbe iz dana u dan povećavati, dok proizvodnja ima svoje dnevne limite, pa predlažem da zainteresirani se jave čim prije, kako ne bi ostali zakinuti. Već sada je puno toga rezervirano.

Doznali smo mnogo toga o tome što nudiš. No, naše čitatelje sigurno zanima i po kojoj cijeni to nudiš?

– Osmislila sam različite cjenovne razrede kako bi moje kreacije bile dostupne svima. Cijene variraju. No, ono što je konstanta jesu kvaliteta i originalnost.

KONTAKT:

098/914-74-30 (Marina)

FACEBOOK STRANICA:

https://www.facebook.com/angelictouchhandmadebymarina/

E-MAIL:

marina@angelic-touch.com

Izvor: www.nasabujština.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *