• ned. nov 29th, 2020

Velika nedjeljna zabava Mačkograd

ByWorld Inat

dec 7, 2019
U nedjelju, 8.12.2019. godine, CAT & Caffe bar Sloboda organizuju veliku nedjeljnu žurku u Tuzli.

Tuzlarije

Dragi mačkograđani i mačkograđanke Grada Tuzla pozivamo vas da nam se sutra, 8.12., pridružite na Sonom trgu od 12h kada započinjemo našu Manifestaciju “Mačkograd”.

U prelijepom ambijentu “Zimske čarolije” na Sonom trgu, koji možete vidjeti na našem videu, planiramo veliko druženje:

U nedjelju će nas dočekati prava zimska čarolija na Sonom trgu, koju će upotpuniti naše mačke sa sljedećim sadržajem:

Tokom događaja ispred Slobode će biti postavljena bina, odakle će nam muziku vrtiti FmJam-ovi DJ-evi: Dj Elick i Dj Shadow Kid. Ova dva mlada DJ-a već nekoliko godina unazad djeluju na tuzlanskoj i široj urbanoj sceni, pa nam garantuju dobre setove tokom Mačkograda. Još trebamo poželjeti i snijeg, da bude kompletna zimska čarolija.

Tuzlarije

Iako starijoj javnosti nepoznat, najpoznatiji YOUTUBER iz našeg grada VedoX jedna je od najpopularnijih ličnosti među mladima Tuzle, bar ako je suditi po broju njegovih pratilaca na njegovom kanalu – VedoX Youtube kanal. Mlada senzacija YOUTUBE scene  je izuzetno profesionalan i ambiciozan, ali se pred kamerama i na javnim događajima ne libi dobro zabaviti sa svojim gledaocima i fanovima. Tokom događaja će i snimati video za svoj kanal.

Tuzlarije

U sklopu zimske idile, za naše najmlađe smo pripremili animatore i šminkere iz Kiki Klaun tima iz Tuzle. Kiki Klaun tim je grupa mladih animatora, koja u vrtićima, na rođendanima i dječijim zabavama u kostimima uveseljava djecu. Kao što možete vidjeti na njihovoj “fejsbuk prezentaciji” djeca ih obožavaju, a na naš događaj donose i šminku.

Tuzlarije

Pridružiće nam se i mladi mađioničar iz Gračanice – Amir Havić, koji svoju publiku uveseljava i oduševljava sa samo špilom karata, koje donosi i na Mačkograd.
Tokom žurke ćete imati priliku da vidite izložbu meme-ova, koje ste najviše lajkali na našoj CAT “fejsbuk stranici”. Na Sonom trgu postavljemo  platno za grafite i mirovne poruke posjetilaca.
Kako bismo dodatno uveselili događaj pripremili smo i poklone za posjetioce. Ne moramo napominjati da u slučaju snijega pravimo Snješka!

Pridruži se mačkama. Širimo dobru vibru u gradu!
Vidimo se na MAČKOGRADU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *