• pet. dec 4th, 2020

ROVINJ: Vikend u znaku humanosti i dobre zabave

ByWorld Inat

dec 18, 2019

I ovog vikenda Rovinjce i njihove goste očekuje bogat i veseo program u sklopu «Božićne čarolije».

Uz slasne «Rovinjske zimske delicije» na Trgu će se nastaviti svakodnevna zabava uz živu glazbu, pa će tako u četvrtak nastupati band Jetmoon, u petak Dean Bakić, zatim u subotu je zabava zagarantirana uz karizmatičnog Šajetu, a u nedjelju će ljubitelji klapske glazbe moći uživati uz nastup klape Valdibora.

U Zajednici Talijana je do subote, 21. prosinca, otvoren Božićni sajam rukotvorina, dok će se u petak i subotu, 20. i 21. prosinca, na trgu Brodogradilišta održati Mali sajam starina, od 10 do 18 sati.

U petak, 20. prosinca, će se u Crkvi svetog Franje održati tradicionalan Koncert rovinjskih zborova, a u subotu ujutro, s početkom u 11 sati, svi rekreativci, sportaši i ljudi dobrog srca, pozvani su da sudjelovanjem podrže humanitarnu utrku «Božićni rovinjski đir», čiji je start predviđen na glavnom gradskom trgu, a sav će prihod biti doniran Ani Martić, članici Udruge osoba s invaliditetom.

Istovremeno, na pozornici trga održati će se animacijski program i facepainting za djecu, u suradnji s Udrugom «Birikina».

U 18 sati, u Crkvi svete Eufemije Limena glazba Rovinj održat će tradicionalan Božićni koncert.

Izvor: www.istrain.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *