• ned. nov 29th, 2020

Vjeroučitelj Miletić objavio snimku i rasplakao se, učenici organiziraju prosvjed!

ByWorld Inat

dec 19, 2019

Potvrđena je informacija da je kontroverzni vjeroučitelj Marin Miletić smijenjen s mjesta vjeroučitelja u Prvoj sušačkoj hrvatskoj gimnaziji u Rijeci. Ravnateljica Franko je rekla da Miletić nije dobio otkaz nego je po odluci Katehetskog ureda premješten u drugu srednju školu. Nije htjela otkriti koju.

Miletić je na svom Facebooku nakon odluke objavio status i snimku koja traje punih 19 minuta, a u kojoj prolazi kroz gimnaziju i pokazuje što je sve s učenicima u njoj radio. Tijekom 19 minuta snimke vjeroučiteljeve oči stalno su pune suza, a u mnogim dijelovima i plače.

“Svaki oproštaj baš boli, a pogotovo oproštaj od 14 godina davanja svakog atoma za neke naše priče u Sušačkoj. Ali i još većeg bogatstva koje sam primio. Jer kakav sam ja danas prvenstveno zahvaljujem dragom Bogu i mojoj Danijeli, ali i mojoj zbornici, kolegicama, kolegama, učenicima.

Moji kolege su ti kroz koje sam rastao i koji su me čini boljim čovjekom. Svakome bih zaželio raditi sa takvim ljudima, a pogotovo s takvim gimnazijalcima. Moja Crkva je i dalje uz mene i uz njenu potporu upuštam se u nove izazove. I radujem se svemu onome što me čeka. piše u Bibliji: Bog sve okreće na dobro s onima koji ga ljube.

Zato će ovo sve biti baš dobro”, piše Miletić u statusu.

Izvor: www.rijekadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *