• pet. dec 4th, 2020

TIJARAnewsFESTIVAL nastavljenTIJARAartNEWS izložbom svadbene fotografije

ByWorld Inat

jan 19, 2020
TIJARAnewsFESTIVAL već nekoliko godina cijeli mjesec siječanj pretvara u mjesec posvećen vjenčanjima u Istri. Kao najava velikog TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja koji će se 25. i 26. siječnja održati u Domu branitelja u Puli, već ove subote održao se još jedan pretprogram.
Naime TIJARAnewsFESTIVAL sastoji se od glavnog programa TIJARAsposaNEWS Istarskog Festivala Vjenčanja te pretprograma TIJARAartNEWS izložbe svadbene fotografije i TIJARAfashionNEWS izložbe svadbenih haljina.
Ove subote posjetitelji su imali prilike vidjeti festivalski pretprogram TIJARAartNEWS, izložbu svadbene fotografije koja se održala u voznom parku Brioni Pula. TIJARAartNEWS Istra wedding destination izložba je svadbene fotografije snimljene na području Istre kroz postav od 48 radova hrvatskih fotografa. Tijara već godinama u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom – Županijskom komorom Pula, Turističkom zajednicom Istarske županije te Turističkom zajednicom Grada Pule radi na promociji Istre kao destinacije za vjenčanja te je osmišljena putujuća izložba fotografija u autobusu tvrtke Brioni Pula na linijama tvrtke i partnera ne bi li se što bolje prezentirala Istra u inozemstvu.
tiara.jpg
Tako je lokalno stanovništvo moglo posjetiti izložbu fotografija nakon čega je autobus krenuo rutom te će do 31. 1. posjetiti: Budimpeštu, Bratislavu, Beč, Linz, Munchen, Veneciju, Mestre, Padovu, Milano, Portorož, Kopar, Trst, Zagreb, Karlovac, Senj, Zadar, Šibenik, Split te brojna druga mjesta. Na izložbi se predstavljaju hrvatski fotografi: Foto Festival wedding photography, Flash studio, Unique photography, Merika photography, Pirowski wedding photography, Nino Fanuko photography, Teodor Korodi, Željko Vidinović photography, Nenad Šimunić-Pulić, Anushcka, Anton Unković.
Glavni program TIJARAsposaNEWS Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja održat će se 25. i 26. siječnja u Domu branitelja u Puli.
Fotografije. Foto Festival

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *