• sri. nov 25th, 2020

U Novigradu objavljen natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz gradskog proračuna za 2020. godinu

ByWorld Inat

jan 19, 2020

Grad Novigrad-Cittanova objavio je Javni natječaj za financiranje programa i projekata udruga iz Proračuna Grada Novigrada-Cittanova za 2020. godinu. Na natječaj se mogu prijaviti udruge koje imaju područje djelovanja u Gradu Novigradu-Cittanova i/ili korisnike iz grada Novigrada-Cittanova, te koje su programski usmjerene na rad na prioritetnim područjima: kultura, prevencija i zaštita zdravlja, razvoj civilnog društva, te zaštita i promicanje prava osoba s invaliditetom.

Ukupna vrijednost natječaja je 310.000 kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 1.000 kuna, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 35.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je do 14. veljače 2020. godine. Svaka udruga može prijaviti i ugovoriti više programa/projekta u okviru ovog Natječaja, na razdoblje provedbe do 12 mjeseci. Ista udruga može biti partner na više projekata unutar istih ili drugih prioritetnih područja Natječaja. Prijedlozi projekata dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su zajedno s Uputama za prijavitelje, dostupni na mrežnim stranicama Grada Novigrada-Cittanova (OVDJE).

Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom, putem dostavljača ili osobno (predaja u prijemnom uredu) na sljedeću adresu: Grad Novigrad-Cittanova, Veliki trg 1, 52466 Novigrad, uz napomenu: “Ne otvarati prije sastanka Povjerenstva za otvaranje prijava“.

R.B.

Izvor: www.nasabujstina.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *