• sri. nov 25th, 2020

Često zaboravljamo da naš pametni mobitel ima i funkciju telefona

ByWorld Inat

jan 26, 2020

Mnogo mojih prijatelja ali i ja osobno iskusili smo puno puta kontaktiranje oglasa koji nisu bili dovoljno dobro sastavljeni. Pojavom facebooka ponudila se mogućnost oglašavanja svima i svugdje.

Često puta, rekao bih prečesto ti oglasi nisu uopće učinkoviti. Razlog je jednostavan, oglasi nemaju sve što bi trebali imati, a kontakt s oglašivaćem je gotovo nemoguć ako nema broja za kontakt.

Taj problem je posebno zanimljiv kada ste u pokretu, često i u drugom mjestu gdje pokušavate doći do prodavača koji nešto prodaje, a on nije na mreži. Tada je broj za kontakt presudan da bi kupac došao do vaše „robe“. Zato kada sastavljate svoj oglas i nudite svoju uslugu razmislite kako to drugi vide i da li dobivaju dovoljno jasnu sliku što vi zapravo nudite.

Kontakt broj u svakom slučaju nije na odmet, rekao bih da je zapravo neophodan. Pri tome pogledajte i što pojedini administratori grupa ili oglasnika zapravo dopuštaju na svojim stranicama jer oni ta pravila prilagođavaju upravo skupini koja tamo ima svoje određene potrebe i navike. Ako vam takva mjesta nisu zanimljiva bilo bi korektno zaobići te grupe jer administratori će vas ionako isključiti pa nećete moći vidjeti oglase u tim grupama.

Razmislite o svom pametnom telefonu, on nije samo računalo koje vas spaja s mrežom, on je i dobri stari telefon koji neće izumrijeti bez obzira na napredak tehnologije i često je jedini način da s nekim kontaktirate.

( n.š.)

Izvor:umag-umago.blogspot.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *