• uto. dec 1st, 2020

U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze

ByWorld Inat

jan 28, 2020

Pauza, omiljeni riječki servis za dostavu hrane sada Riječanima nudi novu uslugu pod imenom PauzaGo. Što je PauzaGO? Do sad su hranu dostavljali izravno restorani, ali PauzaGO znači da Pauza sada ima vlastite dostavljače koji će Riječanima donositi hranu i iz restorana koji inače ne nude dostavu. Dostavljači će biti na biciklima u majicama i s torbama u prepoznatljivoj Pauzinoj narančastoj boji.
Naravno, ovo znači i da se znatno povećao broj restorana iz kojih se može naručiti, ali i broj i raznolikost jela! Restorani iz kojih dostavlja PauzaGO na Pauzinoj stranici i u aplikaciji označeni su malom ikonicom rakete. Uz to, i na stranici i na aplikaciji postoji filter PauzaGO koji filtrira samo restorane s tom uslugom.
PauzaGO već je uvedena u Zagreb, Split i Osijek i korisnici Pauze odmah su je prigrlili. Naravno, svi vole veću mogućnost izbora, a postupak naručivanja ostao je isti. Znači, win-win. Naručuje se preko istog poznatog sučelja, a ako i nešto slučajno pođe po krivu Pauza ima iskusnu službu za korisnike koja već više od 11 godina pomaže kad hrana zapne (u prometu, ne i u grlu). Tako riječki korisnici mogu biti sigurni da će njihova narudžba naći najbrži put do njih.

Izvor: www.rijekadanas.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *