• pon. nov 30th, 2020

Prva “Osmomartovska ulična trka” u Brčkom

Krenula je godina, a kako je to bilo i najavljeno, članovi Trkačko Rekreativnog Kluba „Majevica“, ili TRKovci, kako sebe vole nazivati, organizuju ovoga puta jedan interesantan događaj. Bliži se rođendan našeg grada i tim povodom proslaviće ga na njima svojstven način – a kako drugačije nego trčanjem!

07.03.2020. godine u 13:00h startovaće prva “OSMOMARTOVSKA ULIČNA TRKA” u Brčkom! Početak je sezone, proljeće je moguće namirisati u vazduhu, a rijeka Sava nosi ostatke zime sa dalekih Alpa. Idealna prilika da, ako već nismo, započnemo ovu godinu sa trčanjem i spremni dočekamo nove izazove koje nam nosi ova godina.

Osmomartovska ulična trka startovaće u 13:00h sa brčanskog izletišta “Ficibajer” i kretaće se savskom obalom sve do Željezničkog mosta. Idealna prilika i za Brčake da protrče ovom trasom, obzirom da je ona uglavnom zatvorena za građane zbog rada Luke Brčko i lučke kapetanije – a biće specijalno otvorena za naše trkače.

Za učesnike su nam pripremili dvije trke i to: – trka od 2 km i – trka od 8 km. Obje trke su kružnog karaktera. Mala trka kreće od Ficibajera do ulaza u Luku, gdje se pravi okretna stanica, dok velika ide od izletišta Ficibajer do Željezničkom mosta i nazad. Osim trčanja biće tu i ostalog zabavnog programa, a za trkače dovoljan broj okrepnih stanica kako bi svi uživali u ovom događaju. Staza koju pripremamo bezbjedna je od automobila i predstavlja najmirniji dio Distrikta. Uz to, podršku će nam pružiti i pripadnici Policije Brčko distrikta BiH, kao i brojni volonteri.

Kako je moguće učestvovati?

– na velikoj trci (8 km) uplatom kotizacije u iznosu od 20,00 KM. Uplate su moguće do 28.02.2020. godine. Prijave nakon ovog datuma su moguće, ali ne garantujemo pun startni paket. Uplate se vrše žiralno uplatom na “Trkačko-rekreativni klub Majevica Brčko”, broj tekućeg računa: 572-236-00005429-42. Svrha: Uplata kotizacije.

* za grupne prijave (preko 4 učesnika) odobrili smo popust u iznosu od 15KM po učesniku. Na uplatnici je potrebno navesti ime vođe grupe koji će dostaviti spisak trkača koji čine grupu.

– na maloj trci (2km) uplatom kotizacije u iznosu od 5,00 KM. Moguće su i gotovinske uplate na dan trke. Prijave se vrše on-line putem formulara na linku: https://docs.google.com/forms/d/1VWSmskKlSvKNXtm39eik4S6IOyNYJtdAFcL8uZuk5aE/

Startni paketi obuhvata:

– za veliku trku (8 km): pamučnu majicu trke, medalju, startni broj i okrepne stanice.

– za malu trku (2 km): medalju, startni broj i okrepnu stanicu.

Za najbolje i najsrećnije učesnike obezbjedili smo i vrijedne nagrade.

I još jednom podaci sa rođendanske pozivnice:

07.03.2020. godine

13:00h početak žurke

Izletište Ficibajer

Mala ili velika trka

…i naravno rođendanska torta je obavezna!

Autor: TRK majevica

Izvor: www.otisak.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *