• pet. dec 4th, 2020

Medulinke na prijemu kod načelnika povodom Dana žena

ByWorld Inat

mar 7, 2020

U vijećnici Općine Medulin u petak, 6. ožujka je obilježen međunarodni Dan žena, a tog se dana slave ekonomska, politička, i društvena dostignuća pripadnica ženskog spola.

S obzirom na to da ove godine službeno obilježavanje pada u nedjelju, načelnik Općine Medulin Goran Buić i predsjednik Općinskog vijeća Marko Zlatić, zamjenik načelnika Damir Demarin te v.d. pročelnik UO za opće poslove i društvene djelatnosti, Marko Cukon danas su u 11 sati primili žene članice Općinskog vijeća Općine Medulin i svih Mjesnih odbora Općine Medulin. Ovogodišnjem prijemu kao članice Općinskog vijeća i Mjesnih odbora prisustvovale su: Mirna Leverić, Verica Vidmar, Ornela Grujić Cukon kao vijećnice te Marijana Bošnjak, Ana Kirac, Ivana Marić, Vesna Gojak, Ingrid Stanić, Miranda Pintur i Tatjana Kesić kao članice Mjesnih odbora.

Načelnik Goran Buić pozdravio je sve prisutne predstavnice i istaknuo kako su žene iako su nježniji spol, mnogo mudrije i smirenije u odnosu na muškarce i njihov način donošenja odluka. Istaknuo je upravo mudrost i staloženost kao notu koja je potrebna političkom radu i odlučivanju, na interes i boljitak cijele zajednice. Uputio je velike zahvale svim ženama u Općinskom vijeću i Mjesnim odborima za sve što svojim političkim i javnim angažmanom čine za dobrobit mještana, jedinice lokalne samouprave i društva u cjelini.

Nakon kraćeg neformalnog druženja načelnik Buić uručio je predstavnicama Mjesnih odbora i Općinskoga vijeća prigodan poklon te poželio da svoj dan proslave u nedjelju te da im takav bude i nastavak godine.

Izvor: www.istrain.hr

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *