• ned. nov 29th, 2020

Objava poznate manekenke o tome kako živi u vreme pandemije korona virusa otkriva tužnu istinu o njenom životu

Poznata manekenka Naomi Kembel (49) se nedavno našla u centru pažnje nakon što je pozirala na aerodromu obučena u zaštitno odelo, s maskom i zaštitnim naočarima na licu i ružičastim gumenim rukavicama na rukama.

Sve to kako bi se zaštitila od kobnog korona virusa koji je ovih dana zarazio i nekoliko slavnih ličnosti.

Slavna manekenka se sada na društvenim mrežama još jednom osvrnula na nevolju s kojom se trenutno bori ceo svet. Njena kratka ispovest naišla je na pozitivne, ali i na tužne reakcije, jer otkriva istinu o njenom životu od kada je slavna, a to je više od 30 godina.

Naime, kako kaže, ne pamti kada je radila stvari koje radi sada, bez opterećenja i panike.

– Danas sam provela nekoliko sati šetajući s kumčetom. Ne sećam se kada sam poslednji put šetala po Njujorku, a da nisam razmišljala o tome gde moram da budem u narednih 30 minuta. Prošle nedelje kada je moj um registriovao činjenicu da ću ostati na jednom mestu duže vremena, u jednom gradu, bez pokreta, putovanja ili mnogo ljudske interakcije, ne mogu da lažem da me to nije činilo nervoznom ili anksioznom – započela je Naomi.

 

– Učim kako da zaustavim užurbani i komplikovani život na neko vreme. Proteklih nekoliko dana sam provela kod kuće u izolaciji s voljenima. Kuvala sam, čistila, čula sam se s ljudima preko telefona, kupovala sam namirnice, čitala portale, spavala, slušala muziku i šetala po svežem vazduhu – napisala je na društvenoj mreži.

– Iz dana u dan se podsećam na sve te jednostavne užitke u mom životu koji čine sreću. Moramo naučiti da edukujemo svoje srce i um kako bismo stvorili vrednost u svakom trenutku – dodala je.

– Ni u kom slučaju nisam oduševljena ovim scenariom s kojim se svi suočavamo, ali sam sigurna da trenuci poput ovih mogu biti neverovatno introspektivni i refleksni, mogu nam pomoći da nas prizemlje i konačno učine ispunjenijim, saosećajnijim i pametnijim ljudima, stvarajući jedinstvo da nas podseti da smo svi ljudi. Nadam se da ste svi ostali snažni, ujedinjeni i optimistični koliko god možete. Držite se, prebrodićemo ovo. S ljubavlju, Naomi – zaključila je.

Izvor: www.beograd.in(Izvor: Telegraf)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *