• sub. dec 5th, 2020

PREDSTAVNICI UDRUŽENJA I ORGANIZACIJE GORNJE TUZLE SA KOMUNALNIM PREDUZEĆEM TUZLA OČISTILI IZLETIŠTE TOPOLA

ByWorld Inat

okt 17, 2020

U sklopu World Cleanup Day je iza nas organizacije Let’s do it Tuzla uspješno je realizovana akcija čišćenja izletišta U Gornjoj Tuzli, poznatijeg kao Topole.

U akciji su predstavnici MZ-e Gornja Tuzla, ali u prvom redu Komunalno preduzeće Tuzla, Aktiv žena Gornja Tuzla, Bokserski klub Gornja Tuzla, Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Tuzla, Udruženje penzionera;EKO Zeleni; FK Mladost i KUD Gornja Tuzla.

  • U dogovoru sa organizacijom Let’s do it Tuzla i zahvaljujući predstavnici Komunalnog preduzeća Tuzla odličili smo da napravimo akciju krčenja i čišćenja našeg izletišta Topola u Gornjoj Tuzli. Ono je posljednjih godina postalo jedno od glavnih okupljanja mladih u ljetne dani, ali često možemo vidjeti u jesen ili proljeće da mladi koriste lijpo vrijeme da posjete ovaj naš kutak za odmor i zbog toga nam je uvijek prioritet da ono bude što ljepše – naglasila je predsjednica MZ-e Gornja Tuzla Maida Mehmedović.

Vrijedni mještani i predstavnici organizacija i udruženja u Gornjoj Tuzli bili su neumorni da ovo izletište izgleda što ljepše i posluži svrsi za koju je namijenjeno.

Inat World

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *