• pon. nov 30th, 2020

Paraziti u crevima mogu da naprave haos u celom telu: 4 načina da ih izbacite u rekordnom roku

ByWorld Inat

okt 30, 2020

Prisustvo parazita u crevima često nije moguće odmah primetiti, ali oni mogu da budu veoma opasni po zdravlje.

Advertisements

Lako može da se desi da ste već imali parazite u crevima ali toga niste ni bili svesni, jer postoje namirnice koje ih veoma brzo izbacuju. Ove 4 namirnice su spas protiv parazita u crevima:

1. Šargarepa

” alt=”” aria-hidden=”true” />
FOTO: PIXABAY

Pojedite dve kuvane ili pečene šargarepe na prazan stomak. Osim što ćete izbaciti parazite, šargarepa će vam pomoći da ojačate vid.

2. Sok od svežeg povrća

” alt=”” aria-hidden=”true” />
FOTO: PIXABAY

Ispijanje svežeg soka od povrća ima brojne benefite za ljudsko zdravlje, a jedan od njih je i čišćenje creva od parazita i toksina. Pijte sok od šargarepe, celera, spanaća i krastavca i brzo ćete rešiti ovaj problem.

3. Maslinovo ulje

” alt=”” aria-hidden=”true” />
FOTO: PIXABAY

Ovo ulje je praktično lubrikant za vaš sistem za varenje i može da izbaci parazite u neverovatno kratkom roku. Najbolje je pomešati ga sa lišćem origana, procediti i piti ovu mešavinu dva puta dnevno. Možete dodati i malo meda. Ova metoda će očistiti creva od parazita i poboljšati funkciju sistema za varenje.

4. Beli luk

” alt=”” aria-hidden=”true” />
FOTO: PIXABAY

U pitanju je moćni analgetik, antibiotik i antioksidans koji može da ubije crevne parazite i generalno da vam popravi zdravlje. Najbolje je nekoliko čenova belog luka pomešati sa susamovim uljem, prokuvati i uzimati dva puta dnevno.

Izvor: beograd.in (Izvor: Stil)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *